Analist / cercetător operativ

Analist / cercetător operativ

 Elaborarea standardelor companiei
 Elaborarea standardelor companiei  Analiza procedurilor tehnologice  Prezentarea propunerii de organigramă  Colaborarea cu marketingul

Cine sunt si cu ce se ocupa? Analistul / cercetatorul operativ presteaza servicii pentru conducere prin analiza structurii unei întreprinderi sau a unei parti din întreprindere; face propuneri pentru introducerea, administrarea si adaptarea schimbarilor si evolutiilor care duc la o mai mare eficacitate. Printre alte functii înrudite se numara functionarul organizatoric si de metode, analistul de dezvoltare organizatorica, analistul firmei etc. Cei care sunt specializati mai strict în observarea si analiza eficientei si eficacitatii proceselor de productie sunt cunoscuti sub numele de functionari de studiu al muncii sau ingineri de studiu al muncii. Pot fi persoane fizice autorizate care lucreaza în calitate de consultanti din afara unei organizatii.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa analizeze structura unei întreprinderi, fluxul de informatii, operatiunile tehnologice, activitatile comerciale, fluxul de încasari si resursele financiare, sa faca rapoarte, sa faca propuneri de activitati optime si afaceri si resurse optime. Poate studia si analiza munca unui anumit grup de angajati din cadrul întreprinderii.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În birouri sau spatii similare.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Computere si echipament de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul sau o universitate, sa fiti obisnuit cu afaceri în administrare si cu subiectele conexe, sa aveti abilitate de lucru sistematic, sa puteti negocia cu oamenii si sa gânditi analitic.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?