Cameristă

Cameristă

 Curățarea covoarelor cu aspiratorul
 Curățarea covoarelor cu aspiratorul  Schimbarea așternuturilor  Lustruirea mobilei și a celorlalte obiecte din cameră Spălarea instalațiilor sanitare

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si în alte zone din hotel, destinate oaspetilor.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa curete camerele, holurile si alte încaperi, manual sau folosind echipament de curatenie - sa curete si sa dezinfecteze baile - sa schimbe asternuturile în camere - sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare, sa furnizeze mâncare si bauturi incluse în serviciile hotelului - sa faca alte eventuale servicii oferite de hotel oaspetilor.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în interiorul hotelurilor sau uneori în alte facilitati de acest gen (tabere, moteluri etc.), unde aveti de-a face cu murdaria pe care trebuie sa o curatati.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Se folosesc aspiratoare, maturi mecanice, stergatoare de praf, prosoape, detergenti etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fiti o persoana de încredere, curata si ordonata. Terminarea unei scoli elementare este suficienta.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?