Functionar în politie

Functionar în politie

Cine sunt si cu ce se ocupa? Functionarul în politie este angajatul unui serviciu din cadrul politiei, care este specializat mai mult în munca de birou si în munca cu publicul ,"la ghiseu".

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa aiba grija de problemele administrative si de birou - sa se întâlneasca cu oamenii, sa întocmeasca rapoarte ale evenimentelor întâmplate acestora - sa faca verificari pe baza informatiilor primite, sa adune detaliile necesare si datele - sa urmareasca deciziile administrative si îndeplinirea lor în conformitate cu reglementarile si standardele în vigoare, inclusiv pregatirea de date - sa colecteze si sa evalueze informatiile - sa tina evidentele politiei, statisticile si documentatiile profesionale - sa emita documente de identificare si sa faca schimbari în ele, cum sunt buletine, permise de conducere, pasapoarte, vize etc. - sa întocmeasca rapoarte si declaratii catre alte autoritati si organizatii - sa aiba grija de probleme legate de pasaport si altele.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în birouri: mediul de lucru nu implica probleme particulare.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Lucratorul de politie foloseste echipament uzual de birou, inclusiv computere.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul, sa aveti abilitate de lucru sistematic si metodic; sa fiti o persoana de încredere, precisa si abila în comunicarea cu oamenii.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?