Administrator bazin de râu

Administrator bazin de râu

 Verificarea stării lucrărilor de protecție ale malului și a arborilor și organizarea întreținerii lor
 Verificarea stării lucrărilor de protecție ale malului și a arborilor și organizarea întreținerii lor  Tăierea vegetației de pe mal cu ajutorul unui ferăstrău cu motor  Tăierea arbuștilor

Cine sunt si cu ce se ocupa? Administratorul de bazin de râu raspunde de întretinerea si gestionarea râurilor si a altor cursuri de apa. Ocupatia poate sa interactioneze cu aceea de supraveghetor de ape sau de gestionar al râului.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa inspecteze lucrarile de consolidare a malurilor si zonele naturale din jurul apelor - sa organizeze munca referitoare la întretinerea malurilor si îndepartarea barierelor - sa organizeze diferite tipuri de lucrari cu privire la administrarea apelor - sa ia masuri împotriva inundatiilor - sa monitorizeze debitul din bazinele râurilor - sa supravegheze respectarea conditiilor cu privire la zonele de protectie sanitara - sa propuna masuri în perioada constructiilor de pe si din zona cursurilor de apa, sa finalizeze contracte cu privire la aceste activitati, sa urmareasca îndeplinirea clauzelor contractuale - sa stabileasca bugete financiare - sa tina evidentele necesare.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În aer liber, în zone situate lânga ape, în cladiri si facilitati adecvate precum si în birouri. Conditiile de vreme schimbatoare sunt inevitabile.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Barci, echipament stiintific pentru prelevarea de probe si efectuarea unor analize simple la fata locului, ustensile manuale pentru munca de întretinere si munca practica, echipament de birou, telefoane mobile si calculatoare.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul, de preferat în domeniul administrarii de ape, sa aveti o atitudine pozitiva fata de natura si mediul înconjurator si sa aveti aptitudini de organizator.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?