Functionar la bancă (serviciu clienti)

Functionar la bancă (serviciu clienti)

 Procesarea datelor la computer
 Procesarea datelor la computer  Comunicarea cu clientul  Autorizarea cecurilor  Ștampilarea documentelor notarizate  Deschiderea unui cont  Comunicarea cu clientul

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca unui functionar de banca este aceea de a servi clientii si de a face muncile aferente acestui lucru.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa negocieze cu clientii si sa-i informeze despre serviciile bancare oferite - sa-i îndrume cu privire la posibilitatile si conditiile de credit - sa deschida, sa tina si sa administreze conturile clientilor în valuta nationala si straina - sa faca operatiuni cu numerar si fara numerar - sa emita carnete de cec si carduri de plata si sa tina evidenta acestora - sa administreze activitatile legate de servicii catre clienti si de alte departamente din cadrul bancii.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în birouri sau la casierie, unde mediul de lucru nu creeaza în general probleme.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Cele mai folosite instrumente sunt tehnologia computerizata si ustensilele uzuale de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul cu diploma (cel mai bine în domeniul economic) sau sa aveti studii superioare, sa aveti putere de concentrare, sa fiti persoana de încredere, sa aveti aspect si maniere elegante, sa aveti abilitate de negociere cu oamenii.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?
 
Plugin for sound not installed