Operator în industria celulozei

Operator în industria celulozei

Camera de control a unei uzine de prelucrare a lemnului și transportul lemnului prelucrat
Camera de control a unei uzine de prelucrare a lemnului și transportul lemnului prelucrat Verificarea alimentatorului cu deșeuri de lemn Camera de control a boilerului de regenerare a substanțelor chimice Întreruperea fluxului de lichid negru în timpul înlocuirii duzei de injecție Verificarea operarării presei de spălare a miezului Curățarea presei de spălare a pulpei Verificarea funcționării uscătorului de pulpă și a liniei de ambalaj

Cine sunt si cu ce se ocupa? Operatorul din industria celulozei conduce diferite procese tehnologice din productia de celuloza si hârtie.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa prepare materialele fibroase, sa albeasca, sa spele si sa usuce celuloza, sa execute tot felul de proceduri bazate de obicei pe reactii chimice, fie cu ajutorul panoului de control, fie prin operarea directa pe masini.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În fabrici si uzine de celuloza si hârtie, unde se lucreaza cu substante chimice si la temperaturi înalte.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Masini de uscat si de taiat, masini de sortat si de spalat incluse în linii de productie, evaporatoare, echipamente de productie pentru solutiile care trebuie fierte si alte masini, linii si dispozitive de productie.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu si sa aveti reactii rapide

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?