Operator reproduceri fotografice

Operator reproduceri fotografice

Retuțarea fotografiilor cu programul Adobe Photoshop
Retuțarea fotografiilor cu programul Adobe Photoshop Aplicarea de ornamente fotografiilor cu programul ACD Fotocanvas

Cine sunt si cu ce se ocupa? Acesta executa reproduceri tiparite dupa originale.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa foloseasca tehnici de retusare, cum sunt stropirea fundalului la montajele multicolore, finisarea desenului, reproducerea liniilor si a culorilor cu ajutorul dispozitivelor fotomecanice si electronice, tratarea finala a copiei si imprimarea produselor reproduse, ajustarea pâna la marimea ceruta etc.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În laboratoare fotografice unde nu sunt conditii dificile, cu exceptia lucrului cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Ustensile de desen si de scris, pistoale de imprimat si de vopsit, harti de culori, scanere, camere de filmat, dispozitive de marit, instrumente de masurat, tehnologie de tiparire si reproducere, masini de taiat si îndemânare manuala.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, simt estetic, creativitate, precizie, sa fiti o persoana care lucreaza curat, sa dati dovada de concentratie, sa aveti îndemânare, o vedere buna si simt al culorilor.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?