Director aplicatii pe computer

Director aplicatii pe computer

 Comunicarea cu un utilizator
 Comunicarea cu un utilizator  Crearea de manuscrise SQL  Copie de siguranță a bazei de date  Stocarea soft-ului într-un loc special destinat  Comunicarea cu un utilizator

Cine sunt si cu ce se ocupa? Directorul de aplicatii raspunde de aplicatiile pe computer care îi sunt încredintate (de exemplu, fisiere de date, sisteme de informatii, programe care permit procesarea de date dintr-o anumita companie etc.).

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa administreze baza de date, sa optimizeze structurile de date, sa asigure legaturile între fisierele de date, sa pregateasca fisiere pentru imprimare, sa sfatuiasca utilizatorii, sa faca copii de rezerva ale bazei de date, sa paroleze sistemele pentru a nu fi folosite de persoane neautorizate, sa asigure protectia anti-virus. Sa achizitioneze si sa instaleze noi programe software, sa rezolve situatii extreme la aplicatiile folosite, sa negocieze cu furnizorii si sa gestioneze documentatia solicitata.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În camere unde sunt amplasate computere, în centre de calcul si în birouri.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Computere.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o facultate, de preferat cu specializare în computere sau alte domenii înrudite, sa abordati munca sistematic si sa dati dovada de concentrare.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?
 
Plugin for sound not installed