Custode monumente / clădiri istorice

Custode monumente / clădiri istorice

 Reparații mici la clădirea în administrare
 Reparații mici la clădirea în administrare  Verificarea traseului vizitei înainte de încuierea clădirii  Verificarea exponatelor și a vitrinelor dintr-o sală de expoziție a muzeului  Primirea materialelor promoționale pentru un eveniment cultural de la castel

Cine sunt si cu ce se ocupa? Administratorul sau custodele responsabil cu monumentele istorice are grija de cladirile si monumentele istorice.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa aiba grija de monumentele istorice (castele, palate etc.), de securitatea acestora si sa organizeze traficul de vizitatori.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În castele, palate, catedrale si alte monumente istorice sau de importanta culturala si patrimoniala.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Echipament uzual de birou, echipament de telecomunicatii si alte ustensile administrative.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul sau o facultate, sa fiti interesat de monumente istorice si sa abordati munca sistematic.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?