Operator montaj film sau casete video

Operator montaj film sau casete video

 Compararea pasajelor modificate cu intențiile autorilor
 Compararea pasajelor modificate cu intențiile autorilor  Vizionarea materialului filmat pe ecran  Marcarea secțiunilor selectate din film  Mixajul înregistrării video și al coloanei sonore  Studierea scenariului

Cine sunt si cu ce se ocupa? Montatorul de film controleaza montajul unui film si editarea programelor de televiziune, în conformitate cu ideile creatoare ale regizorului de film.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa vizioneze filmul sau caseta video pe monitor sau pe ecran. Sa selecteze pasajele din original, sa le taie si sa le ajusteze, sa asambleze secventele într-un ansamblu coerent pentru a realiza filmul, programul de televiziune sau video.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În studiouri de televiziune, de film sau de înregistrare. Se lucreaza de obicei peste orele obisnuite de program.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Aparatura de redare si derulare film sau video-caseta, echipamente de montaj, taiere si asamblare si montaj filme.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala de arta cu diploma, sa aveti ochiul format pentru detalii si sa aveti abilitatea de a va concentra.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?