Inginer (productie si exploatare)

Inginer (productie si exploatare)

 Testarea unui soft nou
 Testarea unui soft nou  Căutarea documentației soft-ului  Controlul funcționalității aplicației în notebook  Diagnosticarea unei defecțiuni de soft

Cine sunt si cu ce se ocupa? Inginerul de sisteme evalueaza situatia existenta într-o companie de productie sau exploatare, propune masuri de crestere a eficientei proceselor în întreaga organizatie si asigura sau verifica aplicarea acestora.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa încerce sa obtina functionarea cea mai eficienta a proceselor într-o organizatie, sa asigure functionarea lor corecta si eficace împreuna. Acest lucru implica stabilirea si folosirea optima a fluxului de informatii dintre management si departamente, folosirea cât mai eficienta a productiei, masinilor si echipamentului, administrarea magaziilor, transportul în interiorul companiei etc. Lucreaza împreuna cu o serie de membri ai personalului, inclusiv cu directorul financiar, administratorul de retea si cu sefii de servicii.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Oriunde îsi desfasoara activitatea organizatia în mod curent.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Tehnologia informatizata si alte echipamente de birou si echipamente de comunicatie.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat facultatea în domeniu, sa aveti o judecata buna, o atitudine generala buna pentru munca sistematica.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?