Muncitor în industria cauciucului si materialelor plastice

Muncitor în industria cauciucului si materialelor plastice

 Transferarea unui conector de cauciuc pentru procesare ulterioară
 Transferarea unui conector de cauciuc pentru procesare ulterioară  Operarea unei mașini de extrudat

Cine sunt si cu ce se ocupa? Muncitorul necalificat din industria de cauciuc si de materiale plastice este lucratorul care pregateste materialele de baza pentru produse din cauciuc pentru cauciuc industrial si pentru piata de larg consum.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa lucreze pe masini si echipamente de preparat aceste materiale, sa faca munci de finisare, sa verifice calitatea materialelor de baza, sa verifice produsele finite.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În uzine de prelucrat materiale plastice si cauciuc. Se lucreaza în murdarie, caldura si în contact cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Diferite piese si masinarii, linii de fabricatie automate, echipament de manipulare produse si materiale, de sortare si echipamente de macinare etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Calificarile de baza pentru aceasta meserie sunt pregatirea profesionala si un curs de specializare în domeniu precum si abilitatea de a reactiona rapid.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?