Muncitor în industria chimică

Muncitor în industria chimică

 Filtrarea
 Filtrarea  Montarea unui aparat  Controlul desfășurării unei reacții chimice  Lucrul la un panou de control  Urmărirea procesului de distilare  Pregătirea unei reacții chimice  Măsurarea densității

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca de muncitor necalificat în industria chimica este aceea de a executa lucrari specifice procesarii si prelucrarii materialelor din industria chimica.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa efectueze operatii simple, auxiliare, în procesul de fabricare din industria chimica, în special sa faca munci manuale (cum sunt adaugarea de cantitati la diferite mixturi si materiale în vrac).

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În uzine chimice, unde sunt expusi la substante chimice si temperaturi înalte.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Echipament usor de operat, cum sunt cuptoare de uscat, evaporatoare etc. si diferite unelte de mâna.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? De calificare de baza si de curs de calificare în domeniu si abilitatea de a reactiona rapid.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?