Finisor textile

Finisor textile

Scoaterea tricotului din mașina de albit
Scoaterea tricotului din mașina de albit Punerea tricotului umed în coș Așezarea tricotului în mașina de impregnat Programarea mașinii de impregnat Controlul cadrului de fixare a tricotului Înlocuirea țesăturii în cadrul de fixare Pregătirea materialului pentru verificarea prelucrării Fierberea tricotului Uzină de ameliorări textile

Cine sunt si cu ce se ocupa? Finisorul de textile îmbunatateste proprietatile materialelor textile si ale produselor finite din materiale textile.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa foloseasca diferite metode de finisare, de exemplu, imprimarea, albirea, spalarea, calcarea, fierberea, stoarcerea, îndepartarea scamelor etc. Sa execute servicii de întretinere la masinile si echipamentul folosit.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În ateliere si fabrici unde se lucreaza în zgomot si în contact cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Diferite masini si echipamente, linii de productie automatizate, - vase pentru imersat textilele etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu si sa aveti abilitatea pentru reactii rapide.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?