Muncitor la prepararea minereului

Muncitor la prepararea minereului

 Verificarea sitelor de flotație
 Verificarea sitelor de flotație  Punerea în funcțiune a instalației de curățare a sitelor  Curățarea sitelor de flotație

Cine sunt si cu ce se ocupa? Muncitorul care lucreaza la prepararea minereului lucreaza cu echipament pentru pregatirea materiei prime în industria metalurgica si miniera (carbune, cocs, minereu etc.), si efectueaza operatii manuale în legatura cu toate acestea.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa aiba grija de masinile care zdrobesc minereul în particule mai mici pentru procesare ulterioara, sa regleze fluxul minereului, sa selecteze esantioane de material, sa curete, sa greseze sau sa faca reparatii minore la masinile folosite.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În uzine metalurgice si de minerit, unde se lucreaza în praf, murdarie si zgomot precum si în schimburi.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Concasoare, benzi transportoare, ciocane de selectare, freze. Uneori panouri de control asociate cu acestea, precum si ustensile manuale cum sunt lopeti si baroase.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Calificare la locul de munca sau un curs de calificare în domeniu.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?