- bazele chimiei
- tehnologia fabricarii produselor de tutun
- principiile elaborarii procedurilor tehnologice
|
- bazele chimiei
- biochimie
- alimente de baza, depozitarea lor
- bazele tehnologiei alimentelor
- tehnolgoia prelucrarii carnii
- tehnologia prelucrarii fainei
- tehnologia prelucrarii laptelui
- tehnologia produselor dulci
- tehnologia productiei de bere si malt
- tehnolovia fabricarii vinului
- tehnologia conservelor
- tehnologia fabricarii bauturilor spirtoase
- tehnologia productiei de zahar si a altor produse de rafinare a zaharului
- tehnologia produselor de panificatie
- masini si echipamente pentru prelucrarea carnii
- masini si echipamente pentru prelucrarea fainii
- masini si echipamente pentru prelucrarea laptelui/produselor lactate
- masini si echipamente pentru productia de dulciuri
- masini si echipamente pentru productia de bere si malt
- masini si echipamente pentru fabricarea vinului
- masini si echipamente pentru industria conservelor
- masini si echipamente pentru fabricarea bauturilor alcoolice
- masini si echipamente pentru productia de zahar si alte produse de rafinare a zaharului
- masini si echipamente pentru productia de produse de panificatie
- tehnologia brutariilor
- masini si echipamente pentru brutarii
- igiena produselor alimentare si a mâncarii
- chimie alimentara
- principiile elaborarii procedurilor tehnologice
|