 |
 |
Ocupații înrudite |  |
|  |
 |
|
Cunoștințe și activități comune ambelor ocupații
|
|
|
PRINCIPALELE DOMENII DE CUNOȘTINȚE: |
- alimente de baza, depozitarea lor
|
- limba engleza
- alimente de baza, depozitarea lor
- igiena produselor alimentare si a mâncarii
- modalitati de depozitare si protejare a marfurilor
- realizarea inventarului
- primirea marfurilor
- proceduri pentru reclamatii si returnari, drepturile consumatorului
- operarea hotelurilor si a altor spatii de cazare, regulamente aplicabile
- operarea restaurantelor, a vinariilor si a unor localuri similare, regualamente aplicabile
|
|
|
ACTIVITĂȚI CARACTERISTICE: |
- modelare, formare manuala
- modelare, slefuire, taiere cu unelte manuale
- amestecuri
- operarea masinilor, a echipamentului sau a panourilor de control
|
- gestionare, organizare
- planificare/ programare
- achizitionarea
- încheierea de tranzactii si acorduri
- numarat
- încasarea banilor
|
|
|
|
|  |
 |  |  |
|
 |
|  |