Ocupații înrudite

Cunoștințe și activități comune ambelor ocupații


PRINCIPALELE DOMENII DE CUNOȘTINȚE:

  • bazele chimiei
  • principiile lucrului cu chimicale
  • alimente de baza, depozitarea lor
  • tehnologia conservelor
  • tehnologia fabricarii bauturilor spirtoase
  • masini si echipamente pentru industria conservelor
  • masini si echipamente pentru fabricarea bauturilor alcoolice
  • igiena produselor alimentare si a mâncarii
  • chimie alimentara
  • bazele chimiei
  • tehnologia productiei de bere si malt
  • masini si echipamente pentru productia de bere si malt
  • igiena produselor alimentare si a mâncarii
  • chimie alimentara

ACTIVITĂȚI CARACTERISTICE:

  • amestecuri
  • masurare si testare
  • operarea masinilor, a echipamentului sau a panourilor de control
  • amestecuri
  • masurare si testare
  • operarea masinilor, a echipamentului sau a panourilor de control
  • munca fizica grea