Solicitarea unui loc de munca. Tipul: raspuns la un loc de munca vacant
Solicitarea unui loc de munca.
Tip: raspuns la un loc de munca vacant
Solicitant: cu experienta anterioara de munca

Textul solicitarii

Compania XYZ

În atentia domnului/doamnei .... 1)

Adresa


Data


Stimate domn/doamna ....., 2)

Stimata Doamna, Stimate Domn, 3)


Ca raspuns la anuntul dvs. din (ziarul etc. ...) din data ... 4) as dori sa solicit postul din compania dvs. Consider ca îndeplinesc criteriile necesare pentru ocuparea postului pe care îl oferiti. Am lucrat în domeniul ... timp de mai multi ani si am absolvit un curs de marketing acreditat international. 5)


Am aflat de programul avansat de productie al companiei dvs. si as dori sa îmi construiesc o cariera aici. 6) Sunt disponibil pentru interviu la orice ora în urmatoarele saptamâni si astept cu nerabdare sa va raspund la orice întrebari aveti.


Cu respect,


Semnatura

Numele complet si unde puteti fi contactat

(adresa, nr. telefon, e-mail)


Anexa: 7)

Curriculum vitae

Diploma de absolvire a scolii (certificat profesional, diploma de licenta)

Diploma absolvirii cursului ....

Referinte de la angajatorul precedent

FotografieObservatii:

1) Numai când cunoasteti numele persoanei careia îi scrieti.

2) Când cunoasteti numele persoanei careia îi scrieti.

3) Când nu cunoasteti numele persoanei careia îi scrieti.

4) Alternative, ex. „... liste de posturi vacante de la Agentia de Ocupare a Fortelor de Munca” sau „la recomandarea angajatului dvs. domnul ...” etc.

5) Aici trebuie sa prezentati informatii în sprijinul calificarii dvs., de ex. curs de contabilitate, atestat de limba straina, experienta de lucru în strainatate, participare la un proiect important etc. Adaugati un nou paragraf daca textul este prea lung.

6) Numai când cunoasteti un lucru pozitiv despre angajator – de ex. compania poate avea succes pe piata, poate apartine unui concern international, poate fi un producator important în zona etc.

7) Enumerati numai documentele pe care le trimiteti (trimiteti cópii ale diplomelor si ale altor documente oficiale, fotografia este folositoare când se preconizeaza contacte cu clientii sau partenerii de afaceri). Daca aveti diplome de la cursuri relevante sau functii, anexati-le.


Cererea trebuie sa reflecte, pe cât posibil, cerintele din anunt.